Afdrukken

 

hallo                                                    marHaba 

Incompany taalcursus

 

Aref Consultancy verzorgt Arabische incompany taalcursussen. Dit houdt in dat onze ervaren docenten taalcursussen aanbieden bij u op de werkvloer. Dit kan zowel op individueel niveau als in groepsverband. 

 

Wilt u meer weten? Graag vertel ik u over onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op en wij verzorgen een cursus op maat.  

 

Amin Aref

Mobiel:  06 22764169

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.al-aref.com

 

De invloedrijke economische rol van de Arabische landen en de belangen die daarmee gemoeid zijn, maken beheersing van het Arabisch tot bijna noodzakelijke bagage voor iedereen die zakelijke contacten onderhoudt met de Arabische wereld. 

Wat voor zakenmensen geldt, geldt ook voor degenen die zijn geïnteresseerd in de Arabische cultuur of hun vakantie willen doorbrengen in een Arabisch land: de taal is dé toegangspoort tot volk en cultuur.

Bovendien zal iedereen die persoonlijke contacten onderhoudt met Arabisch-sprekenden veel profijt van deze cursus hebben. Direct bij het begin van de cursus start u al met het spreken van de taal.

U leert het Arabisch schrift lezen aan de hand van woorden uit het dagelijks leven. Tegelijk met het leren lezen van het schrift oefent u ook het schrijven.

Hits: 5847